KOŠARKA

Navijači Partizana komentarima zatrpali Hezonjinu objavu: Vrijeme je, Mario

Foto: EPA

HRVATSKI košarkaš Mario Hezonja na svojem Twitteru podijelio je objavu u kojoj stoji da će Partizan i Valencia iduće sezone igrati u Euroligi. "Ništa novo za njih. Trebali bi biti stalni članovi. Odličan potez", napisao je Hezonja o odluci Eurolige. 

Na Hezonjinu objavu uskoro su reagirali brojni navijači Partizana, nadajući se kako će doći u beogradski klub. "Čekamo te, Mario. Ne propusti doživjeti jedinstven osjećaj koji donosi igranje za Partizan, pred najkošarkaškijom publikom Europe, za najboljeg europskog trenera. Što god odlučio, želim ti svu sreću u karijeri. Pozdrav, majstore", stoji u jednom od komentara.

"Ti si naš", "Čekamo te, Mario", "Brateeee", "Samo dođi, Mario, ljubi te brat", "Mario, sljedeća stanica Beograd i crno-bijeli dres", "Nikad ovo ne radim, ali u Beogradu bi bio legenda, barem među crno-bijelima", "Vrijeme je, Mario", pišu ostali.

Podsjetimo, izvršni odbor Eurolige odlučio je da će momčadi iz Rusije biti suspendirane za sljedeću sezonu. U elitnom natjecanju zamijenit će ih klubovi iz Srbije i Španjolske. Košarkašima Partizana to će biti povratak u Euroligu nakon osam godina. Hezonja je bio član ruskog Unicsa, od kojeg se oprostio, a spominje se kako će karijeru nastaviti u Realu.

 

Pročitajte više