NBA: Spursi ponovno bolji od Kingsa

Prije pet dana San Antonio Spursi su ponizili Sacramento, dobivši ih u gostima sa 30 koševa razlike. Sinoć su košarkaši Sacramenta doputovali u San Antonio s nadom da će se osvetiti za taj teški poraz. No, njihov naum spriječili su Manu Ginobili i Tim Duncan.

Pet minuta prije kraja Sacramento se je približio na samo poen zaostatka (77-78), ali njegovi igrači nisu imali snage za potpuni preokret. San Antonio je napravio seriju 12-3, te je na kraju slavio sa 90-80.

Argentinac Ginobili zabio je 25 koševa, a Tim Duncan dodao je 20 poena i 12 skokova.

Kod Sacramenta najbolji su bili Brad Miller sa 19 i Chris Webber sa 16 poena.

Posebna pažnja bila je usmjerena na utakmicu domaćih Indiana Pacerse i aktualnih prvaka Detroit Pistonsa. Naime, svima je u svježem sjećanju dvoboj te dvije ekipe iz studenoga prošle godine u Detroitu, kada je izbila opća tučnjava u kojoj su sudjelovali i gledatelji. Nakon tog incidenta više je igrača suspendirano, a najlošije je prošao košarkaš Indiane Ron Artest, koji neće moći igrati do kraja sezone.

Sinoć nije bilo "bliskih konatakata" a slavili su igrači Detroita sa 88-76. Detroit su predvodili Chauncey Billups sa 20 i Richard Hamilton sa 17 koševa, dok je prvi igrač Indiane bio Jermaine O'Neal sa 27 poena.

Chicago Bullsi ubilježili su petu pobjedu u nizu, svladavši kod kuće novake u ligi Charlotte Bobcatse 101-93, a najveći doprinos dali su Andres Nocioni sa 17 i Jannero Pargo sa 14 koševa.

(Hina) ximl yiml

Pročitajte više