Nedostaje samo potpis: Pranjićev agent vrlo zadovoljan pregovorima s Redsima!

KAKO se čini, dogovor između Liverpoola, Heerenveena i Danijela Pranjića je već postignut. Pranjićev agent izuzetno je zadovoljan ishodom pregovora o njegovu prelasku na Anfield!

Agent Danijela Pranjića Soren Lerby je prošloga tjedna prvo otišao na Anfield predočiti predstavnicima Liverpoola što Heerenveen traži za njegova klijenta. Nakon toga se vratio u Nizozemsku kako bi klubu predočio ono što Redsi nude.

Epilog svega je informacija koju je plasirala nizozemska TV postaja Sport 1, a ona glasi: Soren Lerby je izuzetno zadovoljan ishodom pregovora! Nizozemci pišu kako je "Pranjiću put prema Liverpoolu otvoren", što bi trebalo značiti da je u pregovorima postignut dogovor oko većine detalja.

Podsjetimo, Heerenveen nije bio sklon njegovoj prodaji u prošlom ljetnom prijelaznom roku, no u ovom su ga odlučili pustiti i sve dobro unovčiti. Inače, s nizozemskim klubom Pranjić ima potpisan ugovor do 2012. godine.

Prema tvrdnjama Mirrora, Liverpoolova je ponuda teška osam milijuna eura, kolika je i njegova trenutna vrijednost na Transfermarktu. Visoka cijena ne čudi, obzirom da je ove sezone zabio 21 pogodak u svim natjecanjima te je kvalitetno ljevonogo krilo, kakvih nema puno na europskom nogometnom tržištu. Glavni pobornik za dolazak na Anfield je menadžer Rafael Benitez koji nije zadovoljan Albertom Rierom te se želi pojačati na poziciji lijevog krila.

Čini se kako bi uskoro mogli dobiti i službenu potvrdu transfera hrvatskog reprezentativca u legendarni engleski klub...

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više