LIGE PETICE

Niko Kovač najavio sezonu i rekao tko je za njega favorit francuskog prvenstva

Foto: EPA

AS MONACO je prošlu sezonu francuskog prvenstva završio na trećem mjestu ljestvice s pet bodova manje od prvaka Lillea i četiri manje od Paris Saint-Germaina.

Iznenadio je rezultat momčadi koju vodi Niko Kovač i sezona, u kojoj je Monaco bio u utrci za naslov do samog kraja, bila je ocijenjena kao vrlo uspješna. Nova je pred vratima i starta utakmicom Monaca i Nantesa u petak u 21 sat.

''Nestrpljivo čekamo početak sezone i radujemo se prvoj utakmici. Želimo se natjecati s najboljima i vidjeti gdje smo. Želimo pokazati što sve možemo i puni smo motiva'', najavio je sezonu Niko Kovač, koji smatra da je PSG momčad koju će ostali pokušati hvatati u ovoj sezoni.

''Znamo kakve igrače imaju. Klub im je pun zvijezda, a dovode nove i imaju sve sastojke za osvajanje naslova. Ali nogomet se igra na terenu, ondje se vidi sva istina. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ambiciozan sam, a takvi su i moji igrači. PSG je momčad koju će se pokušati dostići. Znam da će biti teško i bilo bi ludo reći da želim da budemo na vrhu. Ono što želimo jest zadržati razinu iz prošle sezone, ali to neće biti lako. Mnogi klubovi žele više, moramo toga biti svjesni i napredovati. Da smo krajem sezone bili bolji, možda bismo slavili titulu'', dodao je.

''Imam talentirane igrače i u momčadi postoji borba za pozicije. To je ono što hoću i što trebamo. Budemo li naporno radili, možemo biti među najboljima'', zaključio je Kovač.

Pročitajte više