"NISMO POSTOJALI PROTIV RIJEKE" Gattuso nezadovoljan nakon poraza na Rujevici

Foto: Hina

MILAN je doživio prvi poraz ove sezone u Europa ligi. Talijanski velikan, koji je ranije osigurao plasman u šesnaestinu finala, izgubio je na Rujevici od Rijeke s 2:0. Bila je to druga utakmica Gennara Gattusa kao trenera, a nakon remija protiv Beneventa, sada je stigao i prvi poraz.

"Pokušali smo igrati nogomet, no to nismo dobro radili. Nekoliko minuta odigramo dobro, a onda sve uništimo i tako cijeli susret. Pružio sam priliku nekim drugim igračima koji su manje igrali i ovo je njihova odgovornost. Jednostavno, moramo igrati žestoko i boriti se. Nismo postojali večeras", iskreno je naglasio Gattuso nakon utakmice.

Talijanska legenda ostavila je na klupi neke važne igrače, pa tako protiv Rijeke nisu igrali Leonardo Bonucci, Suso Fernandez, Gianluigi Donnarumma...

"Željeli smo pobijediti i razočarani smo porazom. No, čeka nas fundamentalna utakmica protiv Bologne u Serie A, koju moramo pobijediti i pokrenuti se na ljestvici. Zato sam odmarao neke važne igrače kako bi spremni dočekali taj susret. Također, do veljače nema Europa lige, pa se okrećemo Kupu i u prvenstvu želimo reagirati, vrijeme je", poručio je nekada neumorni veznjak. 

 

Pročitajte više