Njemačka legenda nadmašila Bilićeva kreveljenja po tv-studiju: Zamalo je umro od smijeha na Zazinu blamažu

Foto: Screenshot Twitter

NJEMAČKA je nakon prave drame tek nakon izvođenja penala uspjela pobijediti Italiju po prvi put u povijesti na velikim natjecanjima i tako izboriti polufinale Eura u kojeg čeka boljeg između Francuske i Islanda.
 
U drami u Bordeauxu gledali smo valjda najlošije izvođenje penala ikad, a čak sedmorica nogometaša nisu znala kako s bijele točke zatresti mrežu.
 
Kod Italije je Simone Zaza prebacio gol, Graziano Pelle je pucao pored gola, dok je Manuel Neuer obranio udarce Leonarda Bonuccija i Mattea Darmiana. 
 
S druge strane Gianluigi Buffon obranio je udarac  Thomasu Mulleru, Mesut Ozil je uzdrmao vratnicu, a Bastian Schweinsteiger prebacio gol kada je mogao donijeti pobjedu svojoj reprezentaciji.
 
Posebno je tragikomičan bio promašaj Zaze, čiji su očajan šut mediji širom svijeta u trenutku nazvali najgore izvedenim penalom svih vremena.
 
Zaza je cupkao, zastajkivao, ''pola sata'' se pripremao na šut, a onda je loptu lansirao negdje na vrh tribina stadiona u Bordeauxu.
 
Bivši njemački reprezentativac i osvajač europskog zlata 1996. Stefan Freund, utakmicu je komentirao za afrički Supersport, a posebno je teatralno doživio Zazin promašaj.
 
Legenda Dortmunda ustao je sa stolice i oponašao je Zazino cupkanje prije udarca, držeći se pri tome za trbuh od histeričnog smijeha.
 
Freundovo kreveljenje nadmašilo je čak i teatralne ispade Slavena Bilića, koji se dok je komentirao utakmice s Eura znao penjati po stolu u tv-studiju i klanjati se golovima Payeta i Modrića.

Pročitajte više