"NOVE TEHNOLOGIJE I NOVINSKO IZVJEŠTAVANJE"

Nakon uspješnog predavanja o "Novinskom izvješćivanju nekad i sada", koje je u Novinarskom domu održao najstariji i još uvijek aktivni sportski novinar na svijetu Žarko Susić, Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN) organizira u ponedjeljak, 12. svibnja u 17. sati u Novinarskom domu Perkovčeva 2, novinarsku radionicu na temu "Nove tehnologije i novinsko izvještavanje". L

Teme kao što su: Znate li kako što bolje iskoristiti vaše računalo, vaš mobitel i vašu kameru za rad u novinarstvu?, kako uštedjeti novac uporabom pravih prijenosnih sustava?, kako "iscijediti" znaje s interneta?, kako telefonirati i fotografirati istim aparatom?, mogle bi privući pozornost, ne samo sportskih novinara, nego i svih drugih koji žele doznati nešto više o upotrebi novih tehnoloških dostignuća u novinaskom izvještavanju.

O primjeni novih tehnogija govorit će i praktički demonstrirati te odgovarati na pitanja predsjednik udruge SPORT-NET koja se bavi promicanjem hrvatskog sporta i sportaša na internetu Dražen Patarčić.

Pročitajte više