MAJSTORIJA NOVOG HENRYJA Poslao dva čuvara po ćevape i riješio zadarski derbi Francuske

Screenshot: Youtube

CAEN - MONACO 0:2 u utakmici 30. kola Ligue 1, koja se igra od 15 sati.

Vodeći gol za goste u 13. minuti postigao je Kylian Mbappe, kojem je to 12. gol u 12 posljednjih utakmica. Nakon što je izbacio Manchester City u osmini Lige prvaka, nastavio je zabijati važne golove za Monaco.
 
Sada je poentirao na gostovanju francuskog lidera kod Caena, koji je četiri boda iznad zone ispadanja. Nakon duplog pasa s Valereom Germainom, Mbappe je krenuo prema golu s desne strane, gdje je na desetak metara iskosa od vrata, dvojicu čuvara poslao u prazno fintom desnicom i onda lijevom nogom zabio u suprotni kut.

U 49. minuti Monaco je poveo 2:0, opet zaslugom Mbappea. Njega je u kaznenom prostoru Caena srušio Damien Da Silva, a Fabinho je penal pretvorio u povećanje vodstva gostiju.

Konačno, Mbappe u 81. mnuti još jednom dokazuje da je ovo njegova sezona i centaršut Joaa Moutinha glavom šalje u gol za konačnih 3:0.
 
Za Monaco je branio Danijel Subašić, dok je napad Caena predvodio također Zadranin. Ivan Santini ove sezone je prvi strijelac kluba iz Normandije s ukupno 13 golova.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više