Novi igrač Barce autor je najboljeg odgovora na pitanje o Messiju i Ronaldu

Foto: EPA

KEVIN Prince Boateng u ponedjeljak je iznenadno postao novi igrač Barcelone, koja ga je dovela na posudbu iz Sassuola s opcijom otkupa za osam milijuna eura na ljeto.

Taj 31-godišnjak iz Gane bit će primarna zamjena Luisu Suarezu nakon što je Munir El Haddadi otišao iz kluba, a cijeli je posao nastavak suradnje katalonskog diva i talijanskog liliputanca započete transferom Marlona prošlog ljeta.

Kao zamjenu za Boatenga, Sassuolo bi želio dovesti talijanskog reprezentativca Marija Balotellija iz Nice, javlja pouzdani novinar Gianluca Di Marzio.

No vratimo se Boatengu, za kojeg je nakon objave transfera zavladao velik interes javnosti pa su mediji počeli izbacivati stare priče o njemu te su podsjetili da je on dao jedan od najboljih odgovora na vječito pitanje - tko je bolji, Ronaldo ili Messi.

"Za mlade nogometaše Ronaldo bi trebao biti najbolji na svijetu. On svakome može biti primjer jer je talentiran i uvijek maksimalno trenira. Radi kao luđak i vrlo je strastven oko nogometa. Uvijek želi biti najbolji, uvijek želi biti prvi u svemu, trebao bi biti uzor svakome", rekao je 2016. Boateng pa nastavio:

"Međutim, to što on radi djeluje samo na ovom svijetu. Izvan ovog svijeta, najbolji je Messi. On je nevjerojatan. Radi stvari koje nitko drugi ne može. Zbog toga ne mislim da je s ovog svijeta. Cristiano dominira ovim svijetom, a Messi je ispred svih", iznio je svoje viđenje Boateng.

A sad će se i iz prve ruke moći uvjeriti ima li Messi i privatno vanzemaljskih osobina.

Pročitajte više