Transferi

Novinar Mundo Deportiva: Mandžukić nije loša opcija za Barcelonu

Foto: Guliver Image/Getty Images

DOK JE Mario Mandžukić blizu transfera u ruski Lokomotiv iz Moskve, u Španjolskoj se pitaju zašto ga Barcelona nije pokušala dovesti u ovom prijelaznom roku.

Ronald Koeman, novi trener Barcelone, zatražio je od uprave kluba dovođenje iskusnijeg napadača nakon što se riješio Luisa Suareza koji karijeru nastavlja u madridskom Atleticu. Barcelona još nije pronašla Suarezovu zamjenu, a novinar Francesc Aguilar čudi se da katalonski klub nije krenuo u akciju dovođenja Mandžukića.

"Ako Barcelona traži napadača kojeg može dovesti bez odštete, Mario Mandžukić je dobra opcija. Bez kluba je nakon odlaska iz katarskog Al-Duhaila. Ima 34 godine, ali je u sjajnoj formi", piše novinar Mundo Deportiva.

I u Italiji spominju Mandžukića kao dobru opciju za Barcelonin napad jer je izvjesno da Katalonci ovog ljeta neće dovesti Lautara Martineza, napadača Intera koji je najveća želja Barcelone i Koemana.

U isto vrijeme iz Rusije stižu informacije da bi bivši hrvatski reprezentativac u Lokomotivu trebao zarađivati tri milijuna eura po sezoni, a za sam potpis ugovora primit će tri milijuna eura.

Pročitajte više