Očajni Benitez se nudi Atletico Madridu: Oduvijek ih simpatiziram

NA sve glasnija šaputanja da bi Rafael Benitez u ljetnim mjesecima godine mogao preuzeti klupu madridskoga Atletica nadovezalo se razmišljanje tog španjolskog nogometnog stručnjaka iz kojega je vidljivo da se on tome klubu i nudi.

Quique Sanchez Flores, trener Atleticove momčadi, zaredao je s lošim rezultatima koji bi ga na kraju sezone mogli koštati i posla. Usred te priče nalazi se i Benitez iza kojega je neslavni mandat na Interovoj klupi i koji u domovini nije radio od 2004. godine, kada je Valencijinu klupu zamijenio Liverpoolovom.

"Oduvijek simpatiziram Atletico jer je, među ostalim stvarima, ondje mnogo mojih prijatelja i jer je to bio omiljeni klub mojega oca. Kazao je da će navijati za Atletico a ne Real, a i meni je klub tada prirastao srcu. To je klub koji je uvijek imao spektakularnu momčad, a takvi su mu i navijači", kazao je Benitez.

Atletico je trenutačno u nizu od pet poraza u svim natjecanjima i sedam u posljednjih osam ogleda. U posljednjih deset utakmica slavili su samo jednom i europska natjecanja sve su im dalja...

Pročitajte više