TRANSFERI

Olmo odlazi, a njegova nasljednika love dva velikana. Stigla je i prva ponuda

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DANI Olmo već neko vrijeme intenzivno pregovara s Barcelonom i jako je blizu da u siječnju napusti Dinamo. Ako do toga i ne dođe u ovom prijelaznom roku, to će se sigurno dogoditi u sljedećem.

Međutim, Olmo nije jedini koji bi uskoro mogao napustiti Dinamo. Postoji interes klubova za Mislava Oršića i Nikolu Moru, a stigla je i prva ponuda za Lovru Majera.

Majer je u Dinamo doveden iz Lokomotive kako bi, jednog dana kad Olmo ode, mogao uskočiti u prvu postavu i zamijeniti sjajnog Španjolca. Ipak, dva velikana imaju druge planove.

Odbijena ponuda

CSKA Moskva poslao je ponudu za Majera, a njega želi i škotski Rangers koji je poznat po dovođenju nogometaša iz HNL-a (Barišić, Katić, Grezda), piše Ibroxnoise, a prenose i ostali škotski mediji.

Škoti već neko vrijeme prate Majera, a zanimljiv im je i Luka Ivanušec, ali za njega su prošle godine zaključili kako im je ipak preskup za budžet. 

Navodno je CSKA poslao posudbu s namjerom da Majera dovede iz Dinama kao svojevremeno Nikolu Vlašića iz Evertona pa onda i otkupi ako zadovolji očekivanja. Škoti pišu da je Dinamo tu ponudu odbio te da će CSKA teško dovesti Majera osim u transferu koji ne uključuje posudbu. 

Pročitajte više