Transferi

Olmo: Sada sam sretan u Dinamu. Što je bilo, bilo je...

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

DANI OLMO imao je veliku želju napustiti Dinamo u prošlom prijelaznom roku, ali je na kraju ostao u momčadi hrvatskog prvaka jer na Maksimir nije stigla ponuda koja bi zadovoljila zagrebački klub. Navodno je Dinamo tažio čak 40 milijuna eura.

Olmo u posljednjim intervjuima poručuje da je sada sretan u Zagrebu, ali još uvijek nema govora o tome da će produžiti ugovor koji mu ističe za godinu i pol.

"Sretan sam u Dinamu. Fokusiran sam, spreman za nove klupske izazove, za Ligu prvaka... Ostale stvari su prošlost, što je bilo, bilo je... Sad sam sretan i zahvalan Dinamu na prilici", rekao je Olmo za madridski AS.

"Priča o transferu u Atleticu? To znaju samo moj agent i otac... Nadam se da me čeka budućnost u nekoj od najvećih liga, ali zasad sam sretan u Dinamu i dajem maksimum za taj klub."

Olmo, kapetan mlade španjolske reprezentacije, Španjolcima je otkrio i ciljeve za ovu sezonu.

"Dat ću sve od sebe da upadnem u seniorsku reprezentaciju i zaigram na Europskom prvenstvu. Igram u dobroj momčadi, igram Ligu prvaka... Nakon toga volio bih zaigrati na Olimpijskim igrama s generacijom s kojom sam osvojio Europsko U21 prvenstvo."

Pročitajte više