ON JE BIO ČITAV KLUB Legendarni Zlaja Horvat napušta Zagreb

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

LEGENDARNI hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat (32) mogao bi uskoro napustiti Zagreb.

Horvat je od početka svoje klupske karijere u vječnom hrvatskom prvaku. Za seniore igra od 2002. godine. ako se tome nadoda vrijeme provedeno u mlađim dobnim kategorijama, dolazimo do još veće brojke kada je njegov staž u pitanju.
 
Pomalo nevjerojatno zvuči vijest da bi uskoro mogao otići. Navodno Zagreb nema novaca za produljenje njegovog ugovora, koji mu traje do lipnja ove godine. Čelnici kluba mu još uvijek nisu ponudili novi.
 
Financijska situacija u PPD Zagrebu nije bajna, ove sezone već je nekoliko igrača napustilo klub, (Žarko Marković, Matevž Skok, Stipe Mandalinić), dok su prošle sezone otišli Šebetić, Stevanović, Cingesar... Igračima koji su spremni ostati bit će ponuđeni novi ugovori, ali ne toliko bogati koliko bi to bilo kod Horvata.

Sljedeća destinacija Zlaje Horvata još je uvijek nepoznata. Sigurno je da najbolji europski klubovi neće propustiti priliku da dovedu ponajbolje hrvatsko desno krilo u povijesti. Iako ima 32 godine, Horvat je definitivno pojačanje za bilo koji klub u Europi. 
 

Pročitajte više