Opća tučnjava igrača Uniteda i Middlesbrougha

Foto: Screenshot YouTube

UNITED je opravdao ulogu favorita i na gostovanju kod Middlesbrougha slavio sa 3:1 u utakmici 29. kola engleskog nogometnog prvenstva.
 
Vodeći pogodak za momčad Josea Mourinha postigao je Fellaini. Na 2:0 je preciznim i snažnim udarcem u 62. minuti povisio Lingard. Nadu domaćoj momčadi u povoljan ishod vratio je Gestede pogotkom za 1:2 u 77. minuti. No, u sudačkoj nadoknadi pobjedu Manchester Uniteda potvrdio je Valencia iskoristivši pogrešku domaćeg vratara Victora Valdesa.
 
Manchester United je tako stigao do 14. pobjede i s 52 boda trenutačno zauzima peto mjesto, dok je Middlesbrough ostao na 22 boda i u grčevitoj borbi za opstanak na pretposljednjem, 19. mjestu. Vodeći Chelsea ima 69 bodova, 13 više od drugoplasiranog Tottenhama i trećeplasiranog Manchester Cityja.
 
Međutim, dobru utakmicu i četiri postignuta gola zasjenila je tučnjava igrača Uniteda i Middlesbrougha u finišu utakmice, a ružne scene nastavile su se i u tunelu.
 
Igrala se 92. minuta kad se ispred strijelca Gestedea našao igrač Uniteda Eric Bailly koji je odgurnuo napadača domaće momčadi. Napadač iz Benina uzvratio je i nastala je tučnjava, koja se nastavila i u tunelu, a tada je u naguravanju sudjelovalo više nogometaša. Jesse Lingard je smirivao Ashleyja Younga, dok je Michael Carrick odvlačio nervoznog Baillyja.
 
 

Pročitajte više