HNL

Oreščanin nakon pet utakmica bez pobjede u HNL-u: Jedva čekamo utakmicu sa Slavenom

Screenshot: Youtube

GORICA sutra od 18:05 na svom stadionu u Velikoj Gorici igra utakmicu 29. kola HNL-a protiv Slaven Belupa. Bit će to prilika za prekid crnog niza Gorice od pet utakmica bez pobjede, a susret je najavio trener Siniša Oreščanin. 

"Utakmica s Varaždinom nije bila dobra, bila je spora i nesadržajna. Igrači su puno razmišljali o nekim stvarima koje nisu bile dobre i koje smo analizirali nakon Rijeke, možda ih i doslovno shvatili, pa one dobre nisu ponovili u fazi napada. Međutim, pozitivni smo i jedva čekamo utakmicu protiv Slaven Belupa. Riječ je o iskusnoj i balansiranoj ekipi, koja je pokazala svoju vrijednost u utakmicama protiv Hajduka i Osijeka. Vjerujem da dolaze spremni i da žele bodovno naplatiti svoju dobru formu", rekao je Oreščanin nakon kojeg je susret najavio veznjak Josip Mitrović:

"Motivirala nas je prošla utakmica, za nas je to poraz jer svaku utakmicu idemo na pobjedu i sigurno ćemo biti bolji protiv Slaven Belupa. Sutra ćemo gledati više napadačku Goricu, više ćemo tražiti prostor u dubinu, trebala bi biti i bolja završnica u kojoj nismo bili dobri zadnjih par utakmica i to moramo popraviti."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više