Osječani u euforiji: "Riskirali smo i to nam se isplatilo, a pobjedu smo zaslužili"

Foto: Davor Javorović/Pixsell

NAKON remija s Dinamom i pobjede nad Rijekom, Osijek je u Gradskom vrtu večeras osvojio još jedan veliki skalp. Momčad Zorana Zekića pobijedila je 2:1 Grezdinim golom u 93. minuti.

"Pravda je pobijedila, jer smo zaslužili ovu pobjedu, a trebali smo je osigurati i ranije", kratko je rekao junak večeri.

Zoran Zekić hrabro je uveo još jednog napadača u igru kod rezultata 1:1, što mu se itekako isplatilo.

"Bili smo bolja momčad, ali ništa nije slađe od pobjede u zadnjim sekundama. Da je bilo više mirnoće i sreće mogli smo i ranije sve riješiti. Kad toliko promašiš pitaš se hoće li te kazniti. No, nisam odustajao od pojbede i zato sam preuzeo rizik. Presretan sam i drago mi je vidjeti da moja momčad ima toliko rezervi", rekao je Zekić.

Hajdukov trener Joan Carrillo može biti zabrinut zbog igre svoje obrane, a utakmice je zadnjih pola sata proveo na tribini nakon što ga je sudac Mlakar udaljio s klupe.

"Ne bih o sucima. Znam da je njihov posao težak, ali je i nas trenera također. Nije nam se smjelo dogoditi da primimo gol odmah nakon što smo poveli. Nema smisla pričato i tome koliko nam nedostaje Vlašić jer on više nije Hajdukov igrač", rekao je Španjolac.

Hajduk je poveo nakon gola Zorana Nižića iz kornera, ali to im na kraju ništa nije značilo.

"Treći put u ovom prvenstvu smo dobili sami sebe. Protiv Intera, Dinama i sad protiv Osijeka. Stalno radimo neke glupe greške i gluposti. Uvježbavamo takve golove iz prekida, ali što nam to vrijedi. Odmah bih zamijenio taj gol za pobjedu", utučen je bio Hajdukov kapetan.

Pročitajte više