serie a

Ovaj detalj najbolje oslikava u kakvom kaosu je svlačionica Napolija

Foto: EPA

NAPOLI je i ovaj vikend nastavio sa serijom loših rezultata u talijanskoj Serie A. Ekipa Carla Ancelottija odigrala je samo 1:1 na gostovanju kod Udinesea.

Napolitancima je to bila sedma utakmica u nizu u kojoj nisu slavili i pali su na sedmo mjesto ljestvice te imaju 21 bod.

Već neko vrijeme traje kaotična situacija u napuljskom klubu. Otvoreni rat između igrača i predsjednika Aurelija De Laurentiisa nije završen. On im je zamrznuo plaće, prijeti im prodajom i ne nazire se rješenje. Pokušao se riješiti i Ancelottija, ali zasad mu je to ipak preskup potez. 

Kao pobunjenici su označeni Kalidou Koulibaly, Lorenzo Insigne, Dries Mertens, Jose Callejón i Allan. Talijanski mediji pišu da im je vrijeme u Napoliju odbrojano te da će svi napustiti klub već u siječnju.

Detalj sa subotnje utakmice protiv Udinesea najbolje oslikava kakvo je trenutačno stanje u svlačionici Napolija. Naime, u 80. minuti pri rezultatu 1:1, branič Mario Rui uzeo je loptu u svom šesnaestercu i želio jurnuti u kontru, ali nitko od njegovih suigrača nije bio raspoložen za tu ideju, što je Portugalca vidno razbjesnilo.

Tko će prvi popustiti, tek treba vidjeti, ali svima je jasno da se ovako ne može nastaviti. 
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više