Đoković je pao nakon što je pogođen u glavu. Ova snimka otkriva što se točno dogodilo

Screenshot: X

BIZARNA nesreća dogodila se najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokovića na čiju je glavu pala boca dok je potpisivao autograme nakon pobjede protiv Francuza Mouteta u drugom kolu ATP Masters 1000 turnira u Rimu. Iste sekunde nakon što ga je boca udarila u glavu, Đoković je pao na pod nakon čega je prebačen u bolnicu. Redovita konferencija za medije je otkazana zbog, kako se službeno navelo, vrtoglavice i rane na glavi.

Brojni mediji vrlo brzo su objavili kako je sve bio splet nesretnih okolnosti te da je iz ruksaka navijača iz publike, koji je želio dobiti Đokovićev autogram, ispala boca koja je sletjela na glavu srpskog tenisača. To potvrđuje i snimka iz drugog kuta.

Đoković poslao poruku s društvenih mreža

Navedeno je i da bi Đoković trebao normalno nastaviti s igranjem na ATP turniru u Rimu, gdje ga u trećem kolu čeka meč protiv Čileanca Alejandra Tabila. To je potvrdio i sam srpski tenisač objavom na društvenim mrežama.

"Hvala vam na porukama. Bila je ovo nesreća. Dobro se osjećam, odmaram u hotelu s vrećicom leda. Vidimo se u nedjelju", napisao je Đoković.

Pročitajte više