Zajec dao podršku Jakiroviću: Jutros sam pričao s njim, rekao sam ono što mislim

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMOV predsjednik Velimir Zajec reagirao je na glasine o smjeni Sergeja Jakirovića. Podsjetimo, nakon što su neki mediji napisali da će ga Dinamo smijeniti i na klupu vratiti Igora Bišćana, stigao je demanti iz kluba, a na svom profilu na Facebooku oglasio se i Dinamov predsjednik.

Iz Maksimira su glasine nazvali potpunom neistinom i oštro ih odbacili. U istom tonu je i poruka Zajeca koji je javno dao podršku aktualnom treneru u završnici sezone u kojoj može do dvostruke krune. Dinamo tri kola prije kraja ima četiri boda više od drugoplasirane Rijeke, suparnika protiv kojeg će igrati i u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Zajec: Imao je moju podršku u teškim danima, ima je i sad

"Jutros sam pričao sa Sergejom Jakirovićem i rekao mu ono što mislim - kako je imao moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, tako ima i u idućim danima kada idemo potvrditi obranu naslova prvaka, osvojiti Kup i početi se pripremati za iduću europsku sezonu", napisao je Zajec na Facebooku i dodao:

"Danas nas čeka utakmica protiv Osijeka, prva nakon duljeg vremena na našem stadionu i pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i podrže trenera i momčad u pohodu na desetu pobjedu u nizu."

 

Pročitajte više