Euro 2020

Ovo je HNS-ova najava utakmice sa Španjolskom: Munje na Parkenu

Foto: Screenshot/Twitter

HRVATSKA će večeras od 18 sati na Parkenu u Kopenhagenu igrati protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva, a nogometni savez Hrvatske je objavio video u kojem najavljuje ovaj veliki okršaj.

Munje na Parkenu

U videu dominiraju efekti munje, dok se iza redaju potezi hrvatskih i španjolskih igrača, a posebno je istaknut sjajan gol Luke Modrića u pobjedi nad Škotskom (3:1), koja je Hrvatskoj donijela plasman u osminu finala.

Glavna vijest uoči utakmice je izostanak Ivana Perišića, koji je pozitivan na koronavirus i morat će deset dana biti u samoizolaciji. U sastav će se vratiti samo ako Hrvatska stigne do finala Eura.

Španjolska je veliki favorit

Hrvatska će u Kopenhagenu prvi put na ovom turniru imati veliku podršku navijača, kojih se večeras na Parkenu očekuje nekoliko tisuća. Ulaznice su razgrabljene u samo nekoliko minuta, kao i svi aranžmani turističkih agencija koje čarterima prevoze navijače u Dansku.

Španjolska je prema kladionicama ogroman favorit uoči utakmice s Hrvatskom. Na pobjedu Španjolaca koeficijent je oko 1.80, dok se na Hrvatsku može naći i 6.0. Koeficijent na neodlučeni rezultat odnosno produžetak je 3.50. Na prolaz Španjolske koeficijent je 1.35, a na prolaz Hrvatske 3.0.

Više o utakmici možete pratiti uživo na Indexu...

Pročitajte više