FINALE KUPA

Perišić na štakama stigao na Poljud, nakon utakmice na Instagramu čestitao Hajduku

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

OSVAJANJE Hrvatskog kupa burno se proslavilo u Splitu, gdje je Hajduk u utakmici za naslov slavio protiv Rijeke 3:1. Ivan Perišić, velika želja Hajdukovih navijača, utakmicu je gledao uživo na Poljudu, a nakon nje je i poslao čestitku klubu. Perišić je, podsjetimo, na Poljud stigao na štakama zbog ozljede koju je zadobio u utakmici posljednjeg kola Serie A, zbog koje će morati pauzirati mjesec dana.

Ta ozljeda udaljila ga je iz kadra hrvatske reprezentacije za utakmice u Ligi nacija sljedećeg mjeseca, ali ne i od susreta kojim je Hajduk prekinuo niz od devet godina bez trofeja. Poznato je da Hajdukovi navijači sanjaju dolazak Perišića u klub, a u trenucima dok se on još nikome nije obećao taj san je naglašeniji no prije. Perišiću ugovor s Interom vrijedi do kraja lipnja, a talijanski mediji navode da bi trebao ostati, ali i da ga žele Juventus i Tottenham.

Pred Perišićem je vrijeme odluke, a prisilni odmor započeo je u Splitu na Poljudu. S njega je objavio kraći zapis s utakmice i napisao: "Čestitke, Hajduče."

Pročitajte više