EL CLASICO

Pique: Nikad nisam odigrao ovako loše poluvrijeme na Bernabeuu

Screenshot: Twitter

BARCELONA je poražena 2:0 od Real Madrida u El Clasicu odigranom u 26. kolu španjolskog prvenstva, a golove odluke na Bernabeuu zabili su Vinicius Junior i Mariano Diaz.

Utakmicu je po završetku pred kamerama El Chiringuito TV-a analizirao jedan od boljih Barceloninih pojedinaca u susretu, Gerard Pique. 

"Koliko ja znam, Messi je bio na 100% u ovoj utakmici", rekao je Pique odmah na pitanje novinara o Messiju, koji je bio debelo ispod svoje razine u ovom susretu, pa nastavio: 

"Prvo poluvrijeme današnje utakmice najgore je koje sam ikad odigrao na Bernabeuu. Ekipa nije bila loša, imali smo prilike u prvom dijelu, ali ih nismo iskoristili. U drugom dijelu smo trebali igrati bolje, gubili smo previše lopti, a onda je rastao i pritisak. Na kraju smo puknuli", rekao je Pique. 

Real je ovom pobjedom stigao do 56 bodova, a jedan manje ima druga Barcelona. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u igru za Real u 79. minuti, dok je dokapetan Vatrenih Ivan Rakitić igrao za Barcelonu od 81. minute.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više