Pletikosa: Didulica je dobrodošao u reprezentaciju

HRVATSKI reprezentativni vratar Stipe Pletikosa priznaje kako je protiv Nijemaca branio slabije nego inače, no nije mu jasno gdje je toliko pogriješio da se sumnja u njegove mogućnosti.

Samo nekoliko dana kasnije Barić je najavio kako traži novog vratara, za oko mu je zapeo Didulica, Australac hrvatskog porijekla koji brani za bečku Austriu.
 
Pletikosa je za Večernji list izjavio kako je normalno što Barić za Portugal traži trećeg vratara, te da je Didulica dobrodošao u reprezentaciju.

"Uz Butinu i mene sigurno će mu biti ugodno, a za sve ostalo se mora sam pobrinuti", dodao je Pletikosa koji smatra kako će prijateljska utakmica s Turcima biti najteži test za Hrvatsku do Portugala.

Vratar Šahtara smatra kako Turci spadaju u sam vrh svjetskog nogometa, igraju profinjeno i s puno duha, a njihovi igrači igraju u jakim europskim klubovima.

Pletikosa je pohvalio i sugirača u klubu i reprezentaciji Darija Srnu, rekavši kako igra izvrsno, svjež je i željan igre, te vjeruje kako će Barić biti s njim zadovoljan.

Joseph Didulica neće konkurirati za sastav koji će se u srijedu suprotstaviti Turcima. Dok neki mediji javljaju kako mu još nije gotova putovnica, drugi javljaju da je razlog ozljeda. Didulica je, naime, u subotu ozlijedio pokosnicu, pa je pitanje hoće li uopće doći u Zagreb.

Pročitajte više