TRANSFERI

Pogbu sele u Real, a evo što o tome kaže Solskjaer

Foto: Guliver Image/ Getty Images

PAUL POGBA našao se pod paljbom kritičara zbog očajne forme u kriznom razdoblju koje je pogodilo Manchester United. Crveni vragovi imaju sedam poraza u proteklih devet utakmica, a mnogi krivca pronalaze u Francuzu.

Britanski Sky Sports dodatno je začinio stvar pustivši u javnost informaciju o tome da će francuski veznjak gotovo sigurno preseliti u Real Madrid ovo ljeto.

Brzo se o svemu oglasio i Ole Gunnar Solskjaer koji je poručio da očekuje Pogbin ostanak, ali i da u životu nema garancije.

"U nogometu ništa nije garancija, ali da, mislim da će Paul Pogba ostati ovdje", rekao je Solskjaer pa dodao:

"Uvjeravam vas da je on odlučan u namjeri da uspije u Manchester Unitedu."

"Rekao bih vam: 'Da, ostat će' i garantirao to, ali život nema garancija. Koliko ja znam i što se mene tiče, Paul ostaje", ustvrdio je norveški strateg.


"Pogba je vođa svlačionice, a vremena su se promijenila"

Solskjaer je uvjeren da mu je Pogba vođa svlačionice, ali istovremeno ističe da je i Francuz samo čovjek.

"Svijet se promijenio, u svlačionicama više ne sjede Bryan Robson, Roy Keane ili Steve Bruce", kazao je Norvežanin pa nastavio:

"Voditi svlačionicu i momčad sada podrazumijeva sasvim neke druge stvari. Svi smo drugačiji nego prije. Ja kao trener ne vodim momčad isto kao što su to radili sir Alex Ferguson, Louis Van Gaal ili Jose Mourinho. Svi smo drugačiji vođe."

U medijima se danas pojavila priča da je Solskjaer hitno pozvan na sastanak s generalnim direktorom kluba Edom Woodwardom zbog serije loših rezultata. Solskjaer je to demantirao rekavši da su planovi za ljetnu kupovinu postali jasniji nego ikada nakon što su doživjeli tri poraza u deset dana.

"Neke odgovore smo dobili u proteklim tjednima, ali ne možete očekivati da se cijela momčad promijeni odjednom."

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više