euro 2020

Pogledajte hit snimku. Zaštitar nije prepoznao Ronalda na ulazu na stadion

Screenshot: Twitter

CRISTIANO RONALDO je impresivno otvorio Euro na kojem Portugal brani naslov. Vodio ga je do pobjede 3:0 tako da je postigao dva gola i srušio tri velika rekorda. 

Kapetan Portugala je postao prvi igrač u povijesti koji je nastupio na pet različitih europskih prvenstava, a usput je postao i prvi koji je zabio barem po gol na pet Eura. Ronaldo nije stao na tome. S ova dva gola stigao je do 11 pogodaka na europskim prvenstvima, po čemu je također rekorder. Iza njega je ostao Michel Platini, koji je postigao devet golova.

Ronaldo je s ova dva gola došao do 106 zgoditaka za Portugal i sada mu nedostaju još samo tri gola kako bi se izjednačio s Irancem Alijem Daeijem, najboljim strijelcem reprezentacija u povijesti. 

Međutim, Ronalda prilikom ulaska na stadion Ferenc Puškaš "nije prepoznao" pretjerano revni djelatnik osiguranja. Snimka koja je odmah postala viralna i koju možete pogledati ovdje, prikazuje ga kako do njega dotrčava službenik i zaustavlja ga. Nakon toga traži od Ronalda da mu detaljno pokaže akreditaciju.

Nakon što se uvjerio da je to on, pustio ga je na stadion. Tamo je Ronaldo po tko zna koji put ušao u povijest. 

Pročitajte više