HRVATSKI NOGOMETAŠI

Pogledajte jednu od dvije najvažnije asistencije Modrićeve karijere

Foto: Gulliver / Getty Images

LUKA MODRIĆ namjestio je prvi od dva gola Karima Benzeme za pobjedu nad Villarrealom (2:1) kojom je Real kolo prije kraja La Lige postao prvak Španjolske.

U 29. minuti, pri rezultatu 0:0, Casemiro je na centru presjekao dodavanje suparnika tako što je snažno napucao loptu prema golu Villarreala.

Bila je to teška lopta za ukrotiti i uloviti, ali Modrić je to uspio i s njom krenuo naprijed. Kada je došao na 20-ak metara od gola, lijepo je poslao loptu u prostor iza dva suparnika i tako Benzemu gurnuo samog pred vratara. Realov najbolji strijelac nije propustio veliku priliku koju mu je omogućio Modrić te je zabio kroz noge Sergia Asenja.

Modriću je ovo jedna od dvije najvažnije asistencije karijere, uz onu 2014. u finalu Lige prvaka, kada je u posljednjoj minuti sudačke nadoknade iz kornera nabacio Sergiju Ramosu za izjednačenje 1:1 i produžetke protiv Atletica. 

Tamo je Real, nakon što ga je Modrić dramatično vratio u život i dao mu ogromnu psihološku prednost, razbio gradskog rivala 4:1.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Modrićevog dodavanja za gol možete pogledati OVDJE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više