SP U RUKOMETU

VIDEO Čupić vratio Hrvatsku u susret. U prvom dijelu je zabio sedam pogodaka

Foto: EPA

HRVATSKA rukometna reprezentacija u Kairu igra drugu utakmicu druge faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu protiv Argentine. Rezultat je nakon prvog poluvremena bio 12:12.

Najbolji je u hrvatskim redovima bio fenomenalni Ivan Čupić koji je postigao sedam pogodaka iz sedam pokušaja. Čupić je u 11. minuti postigao prvi pogodak Hrvatske na utakmici nakon što ga je na krilu lijepo proigrao Ivan Martinović.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI HRVATSKI GOL NA UTAKMICI

Čupić je postigao četiri hrvatska gola zaredom

Desno krilo Vardara je bilo jedino u hrvatskim redovima u prvom poluvremenu koje je igralo bez kočnice protiv Argentinaca. Čupić je u jednom trenutku postigao četiri hrvatska gola zaredom, a najefektniji je zabio za 10:9.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ČUPIĆEV GOL ZA 10:9

On je u 24. minuti krenuo u kontranapad, ali je ispred njega bio argentinski igrač. Bez obzira na to, Čupić je uspio pretrčati igrača i s krila postići predivan pogodak. Čupiću se u prvom dijelu priključio jedino Luka Šebetić na desnom vanjskom koji je postigao dva pogotka.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više