BORILAČKI SPEKTAKL U ARENI

Pogledajte kako je Mirko skočio na vagu i najavio borilački spektakl u Areni

Foto: KSW

MIRKO FILIPOVIĆ dopratio je Antu Deliju na ceremonijalno vaganje u zagrebačku Arenu, uoči sutrašnjeg borilačkog spektakla KWS 51.

Delija je član Cro Cop tima, Mirkov dugogodišnji sparing partner i najbolji hrvatski MMA teškaš. Zaljubljenici u borilačke sportove s nestrpljenjem su očekivali njegov meč protiv Denisa Stojnića, no bh. borac zbog ozljede se povukao s eventa. U zadnji čas u program je uskočio britanski veteran Oli Thompson koji se večeras sučelio s Delijom u Areni, pred 500-tinjak gledatelja koji su pratili svečano vaganje.

Najveću pozornost među 20 boraca izazvao je Mirko Filipović, kada se pojavio s Delijom na pozornici. Publika ga je dočekala ovacijama, a nasmijani Mirko skočio je na vagu, koja je pokazala 110.3 kilograma. Iskoristio je priliku i pozvao navijače da sutra dođu podržati Deliju i ostale hrvatske borce. 

"Bit će dar-mar, dođite i podržite hrvatske ratnike. Delija je spreman, kad je zdrav on je najbolji hrvatski borac. Žestoko smo trenirali i očekujemo pobjedu", rekao je Mirko. 

 

Pročitajte više