EL CLASICO

Pogledajte kako Solari bježi od navijača nakon debakla u El Clasicu

Screenshot: Youtube

TEŽAK domaći poraz od najvećeg rivala (0:3) za ispadanje iz Kupa kralja od Barcelone prilično je poljuljao ionako uzdrmani Real.

U drugom dijelu jedne od najgorih sezona posljednjih desetljeća, klub je ostao bez prilike da osvoji i drugi od tri naslova. Od La lige se, naime, oprostio prije Božića i do kraja će se s Atleticom boriti za drugo mjesto, a sada je ispao i iz kupa. I to najbolnije, uvjerljivim domaćim porazom od Barcelone, koja juriša prema duploj španjolskoj kruni.

Realu ostaje još samo Liga prvaka, ali ako je osvoji u ovakvom stanju i s toliko igrača ispod Realove razine, bila bi to jedna od najvećih senzacija otkako se igra to natjecanje. Ovaj Real, naime, nema nikakve veze s onim koji je uzeo tri posljednja LP-a.

U takvu situaciju ubačen je privremeni trener Santiago Solari koji, sada je očito, neće postati novi Zidane. Trener koji je kao vatrogasno rješenje promoviran iz B momčadi u trenera prve ekipe u sklopu "posezanja za unutarnjim rezervama", izgorio je u pokušaju spašavanja i na ljeto će se vratiti stepenicu niže.

Svjestan da definitivno nije uspio, i to debaklom protiv Barcelone s kojom ga sutra čeka novi dvoboj u prvenstvu, Solariju nije bilo ni na kraj pameti nakon treninga stati i ćaskati s navijačima.

Igrače i trenere Reala nakon svakog treninga na izlazu iz klupskog kampa Valdebebas čekaju navijači, a igrači se zaustave kako bi im dali autogram i priliku da snime selfie s idolima.

Ali kako svjedoči snimka, za razliku od nogometaša Reala koji su izašli na glavni ulaz, Solari je vidjevši navijače na rampi, ekspresno skrenuo i otišao prema "izlazu za poslugu".

Pročitajte više