HNL

Pogledajte katastrofalnu reakciju Dinamovih stopera. Poklonili su Osijeku prvo mjesto

Screenshot: Arena Sport

DINAMO je u utakmici 25. kola HNL-a poražen od Osijeka s 1:0 nakon što je pogodak za pobjedu momčadi Nenada Bjelice i erupciju oduševljenja u Gradskom vrtu zabio Antonio Mance. Isti igrač je i kolo ranije Osijeku donio tri boda kada je golom srušio Istru.

Kleinheisler je u 77. minuti prizemno ubacio pred gol, Šutalo i Theophile-Catherine nisu dobro reagirali i nakon malo odbijanja lopta je došla do Mancea. On se pak odlično snašao i gurnuo loptu kroz Livakovićeve noge za vodstvo Osijeka, a nemoćni stoperi Dinama odmah su spustili glave u očaju.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK MANCEA I POGREŠKU STOPERA DINAMA

"Hvala šefu što me vratio u ekipu kad sam raskinuo s klubom u Njemačkoj. Dečki su odigrali jako dobru utakmicu, čestitam svima. Ne zvuči loše biti prvi, ima još dosta utakmica. Moramo nastaviti ovako", rekao je Mance nakon utakmice.

Osijek sada na prvenstvenoj ljestvici ima 52 boda, dva više od drugoplasiranog Dinama. Rijeka je treća s 49 bodova, a Hajduk ima dva boda manje. Dinamo i Hajduk imaju utakmicu manje jer moraju odigrati odgođeni derbi iz prvog dijela sezone.

Pročitajte više