VIDEO Modrić stao na balkon usred Madrida. Navijači ga prekinuli i poslali mu poruku

Screenshot: X

REAL MADRID u subotu je na gostovanju pobijedio Granadu 4:0 u 35. kolu La Lige. Momčad trenera Carla Ancelottija ranije je osigurala naslov prvaka Španjolske, a proslava je uslijedila danas na madridskom trgu Cibeles, kamo su igrači i stručni stožer stigli klupskim autobusom čiji su put navijači pratili na društvenim mrežama.

Realovci su se popeli na balkon i stali pred gomilu. Brojni igrači su uzeli mikrofon i obratili se navijačima, a među njima je bio i kapetan hrvatske reprezentacije i Realova legenda Luka Modrić (38). "Dobar dan, madridisti. Puno vam hvala što ste došli ovamo i što ste nas bodrili tijekom cijele godine", rekao je Modrić.

Iskusni veznjak, po mnogima jedan od najboljih u povijesti nogometa, pokušao je nastaviti govor, no prekinuo ga je zajednički povik tisuća navijača Reala: "Luka, ostani!" Modrić se nasmijao i spustio glavu, a suigrači su ga radosno lupali po leđima. Na kraju je uzviknuo: "Hala Madrid!"

Modrić i Kroos će u narednim danima imati sastanak s predsjednikom Reala?

Podsjetimo, Modrić je od 2012. godine član Reala, u koji je stigao iz Tottenhama. S madridskim velikanom osvojio je sve što je mogao i 2018. godine bio je proglašen najboljim nogometašem svijeta. U ljeto 2023. pisalo se da bi mogao otići, ali produljio je suradnju na godinu dana i ujedno odbio stotine milijuna eura bogate ponude saudijskih klubova.

Aktualni ugovor istječe mu u lipnju i još uvijek nije poznato hoće li potpisati novi jednogodišnji i tako igrati za Real s čak 39 godina. Najpouzdaniji insajder Fabrizio Romano otkrio je da Modrić, kao ni njegov suigrač Toni Kroos, još ništa nisu potpisali, već će u narednim danima održati sastanak s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

Modrić je u aktualnoj sezoni, u kojoj uglavnom ima ulogu rezerve pored novih, mladih zvijezda, sakupio 43 nastupa, dva pogotka i osam asistencija. Posljednju asistenciju zabilježio je upravo protiv Granade, kada je namjestio priliku za Brahima Diaza.

Pročitajte više