Pogledajte senzacionalni preokret Juniora Fernandesa i Safeta Sušića u turskoj ligi

Foto: Screenshot

JUNIOR Fernandes se na početku ove sezone vratio u Dinamo s posudbe iz Alanyaspora gdje je igrao nakon što ga je Ivajlo Petev potjerao iz momčadi. Čileanac se odmah prometnuo u najboljeg Dinamovog igrača, da bi početkom rujna iznenada ponovno otišao u Alanyu, ali ovaj put uz četverogodišnji ugovor.

U prve dvije utakmice protiv Konyaspora i Fenerbahčea se nije iskazao, ali je večeras u 6. kolu Superlige uz Wagnera Lovea bio glavni arhitekt nevjerojatnog preokreta svoje momčadi na jako teškom gostovanju kod Trabzonspora, koji je bio veliki favorit.

I sve je dobro počelo za domaćine. Već u 32. minuti su golovima Kučke i Yilmaza vodili 3:0 i činilo se da se momčadi Safeta Sušića sprema prava katastrofa. No, prvo je fantastični Vagner Love solo akcijom od centra smanjio na 3:1 u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena da bi Junior Fernandes u 55. minuti smanjio na 3:2.

Bivši Dinamov igrač je u 13 minuta kasnije iznudio penal iz kojeg je Vagner Love izjednačio, a preokret je osam minuta prije kraja Brazilac kompletirao hat-trickom nakon što je realizirao penal koji je sam iznudio.

Na kraju utakmice oduševljeni Safet Sušić se grlio od sreće s asistenom Elvirom Baljićem, a Alanyaspor je trenutačno 11. na tablici sa sedam bodova iz šest kola.

Pročitajte više