Poklepović nezadovoljan: Dojam je daleko ispod onog što sam očekivao

DAN NAKON blijedog remija sa Željezničarom, trenera Hajduka Stanko Poklepović nije bio zadovoljan. Njegovi igrači na proslavi 99. rođendana nisu uspjeli zabiti gol pred sedam tisuća gledatelja.

"Dojam nije ni blizu onoga što sam očekivao. Stvorili smo poneku šansu, ali on je plod slučajnosti, a ne osmišljenosti. Ova utakmica ne daje veliki optimizam", rekao je Poklepović za službenu stranicu Hajduka.

Zašto je Hajduk odigrao blijedo?

"Sve karike su bile popucane, nismo imali bokove ni dubinsku kombinaciju. Skoko i Andrić nisu bili na očekivanoj razini, a Ahmad je ostao nedefiniran. Zadovoljili su me stoperi, Maloča i Jurica Buljat su djelovalo kompatibilno, a Subašić gotovo da nije imao posla. Imamo kvalitetne igrače, ali to nije funkcioniralo."

Ipak, promjene ne treba očekivati odmah.

"Reja je uvodio europski štih vođenja momčadi što je ispravan put, ali taj proces ne može odmah dati odgovor. Nemamo prekidač, ne možemo očekivati da lani budemo nespremni, a sada odmah potpuno spremni. To je proces, ništa ne ide preko noći."

Trener Hajduka kaže da udarni sastav neće skrivati.

"Mislim da je skrivanje sastava utopizam. Ja ću odmah sastaviti prvu momčad i njihove alternative. Reja je tip trenera koji skriva igrače, ja nisam takav trener."

Hajduci će ovog tjedna odigrati tri prijateljske utakmice. Imena suparnika nisu poznata, ali se radi o dalmatinskim niželigašima. Prav utakmica je u srijedu, druga u četvrtak, treća u nedjelju, a sve će biti na gostujućim terenima.

Pročitajte više