Poklepović: Rasprave o meni kao treneru su bespredmetne



TRENER Hajduka Stanko Poklepović rekapitulirao je sezonu i još jednom izrazio zadovoljstvo učinjenim na splitskoj klupi.

"Osvojili smo sedam bodova više od Dinama, iza nas je uspješna polusezona, osvojili smo Kup, drugo mjesto... I protiv Croatije smo s alternativama osigurali zacrtano. Želim čestitati svima koji su tome pridonijeli", rekao je Poklepović.

Senijad Ibričić je dobitak sezone

Kao pozitivne stvari sezone vidi baš Kup, mjesto viceprvaka i napredak Senijada Ibričića.

"Osobito sam cijenio i Skoku i Andrića, nosili su pečat kontinuiteta. I to smatram plusom. Tri minusa? Teško mi ih je pronaći, ali eto... Možda interpretacija igre u nekim trenucima... Odnosno, nema minusa", ocijenio je Špaco.

Smatra da su svi igrači napredovali jer je ostvaren željeni rezultat. Poklepović je zborio i o pripremama za sezonu.

"Imamo preliminarno određenje, ali nije moje pravo da to sada iznosim. Dali smo sve naputke koji su potrebni da bi se moglo ući u novu sezonu, a o tome najprije treba raspravljati Nadzorni odbor te verificirati. Pripremio sam sve dobre i loše stvari da bi se izvukla pouka u pripremama iduće sezone."

"Rasprave o meni kao treneru su bespredmetne"

Na pitanje zašto misli da je on pravi izbor za trenera u budućnosti, Poklepović je odgovorio:

"Mogu ispoštovati sve kriterije rada, ali na rukovodstvu i javnosti je da to ocijeni. Imam vrlo kompatibilan stožer, ja sam samo dio njega. Cijeli stožer zaslužuje pohvale. A kad bi se govorilo samo o meni, mogu kazati da imam 72 godine i 40 godina nogometnog staža. Vodio sam igrače koji su 1950. godište, jednog Šurjaka, danas imam igrače 1992. godišta. Stoga, govoriti o meni kao treneru bi bilo bespredmetno", zaključio je Poklepović.

Pročitajte više