Policijski kordoni lajt motiv 28. kola Championnata



OKO tisuću policajaca dežurat će za vrijeme utakmice PSG - Sochaux u subotu. Najrizičnija je to utakmica 28. Le Championnatova kola...

PSG - Sochaux

Riječ je o prvoj utakmici na Parku prinčeva nakon što je 28. veljače u tučnjavama jedan navijač Marseillea pretrpio za život opasne ozljede. Navijačke skupine sukobile su se prije utakmice, a 38-godišnji navijač od tada je u komi. Domaćin se nalazi na 14. mjestu ljestvice sa 34 osvojena boda, jednim manje od Sochauxa koji je njihov prvi susjed u poretku francuskog nogometnog prvenstva.

Monaco - Bordeaux


Bez obrambenog igrača Marca Planusa (ligamenti koljena) francuski će nogometni prvak u subotu gostovati kod Monaca. Upitan je i nastup kapetana i veznjaka Aloua Diarre (lijevi bedreni mišić). Monacu će u utakmici protiv prvoplasirane momčadi lige nedostajati branič Djimi Traore (suspenzija) i napadač Park Chu-young (bedro).

Nancy - Boulogne

Boulogne, pretposljednja momčad lige, u ovoj utakmici ne može računati na braniča Yoanna Lachora koji odrađuje suspenziju od pet utakmica zbog tučnjave s Lyonovim napadačem Bafetimbijem Gomisom. U remiju bez pogodaka Lachor je i izvrijeđao suca koji ga je isključio.

Montpellier - Auxerre

Švicarski branič Stephane Grichting nedostajat će, zbog ozljede noge, trećeplasiranom Auxerreu na gostovanju kod drugoplasiranog Montpelliera.

Pročitajte više