Pomama za Neymarom okreće Chelsea prema Pedru?

BRAZILAC  Neymar u ovom je trenutku možda i najtraženiji igrač na svijetu, te vjerojatno ne postoji jači klub koji nije zainteresiran za mladića iz Santosa od kojeg mnogi očekuju da bude jedan od najboljih na svijetu.

Londonski Chelsea je jedan od klubova koji se već dulje vrijeme dovodi u kontekst s Brazilcem ali je prilično upitno može li Chelsea i dobiti boj za njega. Čelnicima Chelseaja je jasno da neće lako do Neymara jer vlada prava gužva među interesentima.

Otočki mediji u subotu su pisali o novim imenima koja se nalaze u ljetnoj križaljci Chelseaja, a klub će, ukoliko ne uspije doći do Neymara, baciti težište na 23-godišnjeg Španjolca Pedra iz Barcelone.

Taj napadač je ove sezone, u tri natjecanja (Primera, Kup kralja i Liga prvaka) zabio točno 20 pogodaka za Barcelonu, a ugovorno je s katalonskim klubom vezan do 2015. godine. Često je Pedro startna opcija trenera Barcelone Josepa Guardiole, iako igra u žestokoj konkurenciji, no Chelsea je spreman i na punu cijenu koja trenutačno stoji kao potrebna za ovog igrača, a iznosi 25 milijuna eura. Dakako, sve u slučaju da Neymar ne sleti na Stamoford Bridge.

Pročitajte više