PPD ZAGREB

PPD Zagreb dočekuje jednu od najboljih momčadi Europe, trener: Nismo imali trening

Foto: EPA

RUKOMETAŠI PPD Zagreba očekuju novi ogled u Ligi prvaka. Mađarski Veszprem, jedan od najjačih klubova u Europi, dočekuju u Sutinskim vrelima, a utakmica se igra u četvrtak od 20:45. Trener Ivica Obrvan požalio se kako momčad u utakmicu ulazi s velikim problemima.

Obrvan: Nismo imali pravi trening

Ivica Obrvan najavio je kako je glavni cilj odigrati što sličniju utakmicu onoj u Nantesu u utorak u kojoj je njegova momčad izgubila s 28-30 u samoj završnici.

"Naporan je ritam jer u 48 sati imamo dvije izrazito teške utakmice. Pokušat ćemo se danas regenerirati i sutra što spremnije odigrati utakmicu što sličniju ovoj jučer, barem što se pristupa tiče. Pripreme za Veszprem su krenule jutros jer nismo mogli preskakati utakmice. Danas ćemo ih dobro analizirati i imati jedan trening u Sutinskim vrelima uvodno-regeneracijskog karaktera. Nažalost, gotovo bez treninga ćemo uz video-analizu, razgovore i sugestije tražiti dobar pristup od igrača kako bismo se suprotstavili Veszpremu koji posjeduje znatnu kvalitetu", rekao je Zagrebov trener.

Mrakovčić: Sigurno nismo favoriti, ali papir i teren nisu ista stvar

"Jučer smo odigrali dobru utakmicu za kojom ostaje žal, jer smo izgubili iako smo ju većim dijelom kontrolirali. Ne znam što nam nedostaje da već četvrtu ili petu utakmicu u sezoni na kraju ne uspijemo prelomiti u našu korist. Sigurno se vidi napredak u našoj igri što je bitno za utakmicu s Veszpremom. Mi sigurno nismo favoriti, ali to nikada u sportu nije garancija pobjede. Jedno je papir, a drugo je teren. Mi moramo dati sve od sebe i siguran sam da ćemo odraditi dobru pripremu. Na nama je da damo sve od sebe jer sve je moguće, pa ćemo vidjeti krajnji rezultat", izjavio je Mrakovčić.

Uoči posljednja dva kola već je jasno kako će PPD Zagreb natjecanje u skupini završiti na posljednjem mjestu, trenutačno za sedmim Celjem PL zaostaje šest bodova, dok je Veszprem drugi sa sedam bodova manje od vodeće Barcelone, a pet više uz utakmicu više od trećeg Motora.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više