"Pravi napadači idu dalje unatoč promašajima, Klasnić je takav"

OWEN COYLE, menadžer Boltonovih nogometaša, još se jednom osvrnuo na plasman svoje momčadi u 5. kolo FA Cupa. Ostvarenje je to koje je pogotkom, jedinim na utakmici protiv Wigana, klubu s Reebok stadiona donio Ivan Klasnić.

Upravo je hrvatski napadač bio centralna ličnost Coyleovih misli tijekom opisivanja susreta koji je završio 1:0 i koji je Bolton lansirao u sljedeće kolo u kojem će se sučeliti s Fulhamom.

"Svi ste vidjeli da je Klasnić imao nekoliko izglednih prilika u prvom poluvremenu utakmice koje je propustio iskoristiti. Ipak, to je ono što odlikuje vrhunske napadače, oni idu dalje spremni i na promašaj jer znaju da će se otvoriti vrata i da će u konačnici postići pogodak."

"On je to napravio i to je sjajna stvar. Krajem utakmice padao je s nogu, što sam i očekivao budući da se tijekom utakmice naradio. Šanse su mu, što i sam zna, zbog ozljeda bile limitirane, a meni je, kao menadžeru, sjajno saznanje da sada na raspolaganju imam nekolicinu igrača. Lijep je to problem", kazao je Coyle.

Pročitajte više