PRIJELAZNI ROK Leipzig preoteo klinca velikanima, Chelsea ponudio bogatstvo Payeta

Foto: Getty Images/Guliver Image, Hina

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.

TRINAESTI DAN PRIJELAZNOG ROKA

22:30 Talijanski Sky Sport tvrde kako je Edinson Cavani odlučio produžiti ugovor s PSG-om do 2021. godine. Sjajni napadač trebao bi zarađivati 10 milijuna eura po sezoni. 

22:00 Juventus je već neko vrijeme želio beka Milana Mattiju De Sciglia. No, Adriano Galliani rekao je kako nikada nije razgovarao s klubom iz Torina.

"Nikada De Sciglio nije bio tema s ljudima iz Juventusa. On ostaje u Milanu, ima ugovor na još 18 mjeseci i imamo vremena da produžimo ugovor", rekao je Galliani. 

21:30 Iznenađenje, Sami Khedira mogao bi napustiti Juventus, tvrde talijanski mediji. Njemački veznjak mogao bi postati novi igrač New York Red Bullsa.

21:00 Milan želi dovesti Gerarda Deulofeua iz Evertona, a o tome je govorio i Adriano Galliani...

"Želimo igrača koji može igrati i na desnoj i na lijevoj strani. Želimo smanjiti pritisak na Susa, Bonaventuru i Nianga. Naravno, neću otkriti o kojem se igraču radi, iako mi se čini da svi znaju tko je u pitanju", rekao je Galliani.

20:30 Antonio Conte izbacio je iz momčadi Diega Costu, čiji se menadžer trenutačno nalazi u Kini, gdje bi napadač mogao zaigrati za nevjerojatne milijune. > Opširnije 

20:00 Dimitri Payet navodno je dogovorio sve s Marseilleom, koji sada treba pronaći rješenje s West Hamom. Međutim, engleski mediji tvrde kako cijelu situaciju želi iskoristiti Chelseaja, koji je spremio 45 milijuna eura za Bilićevog miljenika.  

19:30 Manchester United i Chelsea vode veliku bitku za braniča Lazija Stefana de Vrija. Talijanski klub za svog igrača traži 40 milijuna eura.

19:00 SLUŽBENO: Crystal Palace je za 13 milijuna eura iz Leicestera doveo 24-godišnjeg beka Jeffreya Schluppa.  

18:30 Bournemouth je želio Johna Terryja, ali je trener Chelseaja Antonio Conte rekao ne.

"Terry je jako važan igrač za našu momčad i on ne ide nigdje. Ostat će u Chelseaju i to je to", jasan je Talijan.

18:00 Sunderland je odbio Crystal Palace i njegovih osam milijuna eura za Patricka van Aanholta. David Moyes je rekao kako on i Jermain Defoe nisu na prodaju u siječnju. 

17:30 Juventus je uspio pobijediti Milan i Napoli te dogovoriti dolazak talentiranog Riccarda Orsolinija iz Ascoli. Stara dama će platiti 19-godišnjeg ofenzivca 4,5 milijuna eura, a Orsolini će sljedeće nedjelje odraditi liječničke preglede. 

17:00 SLUŽBENO: Iskusni napadač Fabio Quagliarella produžio je ugovor sa Sampdorijom do 2019. godine. 

16:30 Lyon želi dovesti Memphisa Depaya iz Manchester Uniteda i ne planira odustati od Nizozemca.

"Memphis je naš prioritet. Želimo ga vidjeti u našoj momčadi i borit ćemo se za njega, iako ovo nije lak zadatak te se radi o kompliciranom tranferu", rekao je trener Lyona Bruno Genesio.

16:00 Middlesbrough je ponudio Stokeu devet milijuna eura za Bojana Krkića, ali Stoke želi 14 milijuna eura, pa će teško doći do dogovori dva kluba iz Premier lige. 

15:30 SLUŽBENO: Tom Cleverley stigao je u Watford na posudbu iz Evertona do kraja sezone. On je već igrao za Watford u sezoni 2009/10.  

15:00 Simone Zaza postat će novi igrač Valencije. Španjolski klub doveo je napadača na posudbu iz Juventusa do kraja sezonu te platio dva milijuna. Ako Zaza odigrao 10 utakmica morat će Valencija platiti još 18 milijuna eura. 

14:45 Dayot Upamecano (18) bio je na meti najvećih europskih klubova, no stoper Salzburga karijeru će nastaviti u "setrinskom" RB Leipzigu. Najomraženiji njemački klub preteao je Barcelonu, Real i Bayern u utrci za mladog Francuza, kojeg su platili 10 milijuna eura.

13:30 West Hamov napadač Simone Zaza odlazi do kraja sezone na posudbu u Valenciju. Ako odigra više od 12 utakmica, "šišmiši" ga imaju pravo otkupiti za 16 milijuna eura.

12:45 Hull City je objavio da je na posudbu do kraja sezone doveo napadača Oumara Niassea iz Evertona i Portova veznjaka Evandra, ali ne i koliko su ga platili.

Niasse je prije godinu dana došao iz moskovskog Lokomotiva za 15 milijuna eura, no nije se snašao. Evandro je potpisao na dvije i pol godine.

12:00 Sjajni Franko Andrijašević mogao bi ostati na Dalekom istoku, Kinezi mu nude deset puta veću plaću da ostane u Kini.

11:05 Nakon što je West Ham jutros objavio da će definitivno prodati Payeta ove zime, u utrku za francuskog veznjaka uključilo se nekoliko klubova. Najzainteresiraniji su Marseille i Chelsea, koji bi za najboljeg igrača West Hama morali platiti najmanje 40 milijuna eura.

10:35 Prema pisanju talijanskog Skyja, Crystal Palace je na korak do dogovora s Patriceom Evrom oko prelaska u London. Francuzu ističe ugovor na ljeto, no postoji opcija da već u siječnju stigne u Palace.

10:15 PSG želi dovesti Michyja Batshuayija iz Chelsea. Vodeća momčad engleske lige platila je Belgijca prošlog ljeta 36 milijuna eura, no ove sezone je tek 12 puta ulazio u igru s klupe. U četiri kup utakmice zabio je tri gola.

Pročitajte više