Princ milijarder koji je hit na Instagramu čestitao Mamiću i njegovom klubu

Foto: Instagram

ZORAN MAMIĆ napravio je veliku senzaciju i s Al-Ainom nakon penala izbacio River za plasman u finale Svjetskog klupskog prvenstva.

Hrvatskom treneru stižu čestitke sa svih strana, a čestitali su mu i vodeći ljudi Ujedinjenih Arapskih Emirata, države iz koje je AL-Ain i u kojoj se održava ovo natjecanje.

Princ Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum (poznatiji kao Fazza) čestitao je Mamiću i Al-Ainu na povijesnom uspjehu.

"Čestitke Al-Ainu na plasmanu u finale Svjetskog klupskog prvenstva. Ponosno predstavljate Ujedinjene Arapske Emirate i arapski svijet. Navijat ćemo za vas. Sve najbolje", napisao je na Twitteru Fazza koji je poznat kao kralj Instagrama. 

Na toj društvenoj mreži ga prati više od šest milijuna ljudi, a on se trudi pratiteljima pokazati kako silni novac kvalitetno troši.

Otac ga je 2008. godine imenovao svojim prestolonasljednikom, unatoč tome što je imao starijeg brata koji je sedam godina kasnije preminuo od srčanog udara. Fazza je danas predsjednik izvršnog vijeća Dubaija te predsjednik sportskog saveza Dubaija.

Oglasio se i njegov otac Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premijer i vladar Emirata. 

"Sretni smo i ponosni što je Al-Ain izborio finale. Herojska partija našeg kluba. Čestitke i sretno u finalu."

Pročitajte više