Procurila snimka okršaja koju je McGregor pokušao sakriti

Screenshot (Youtube)

PRIČA i sparing su stari gotovo pola godine, a tek ovih dana se pojavio novi "update".
 
O čemu se točno radi? Medijski koketirajući s Floydom Mayweatherom JR-om oko njihovog boksačkog super meča i pripremajući se za dvoboj s Diazom, UFC-ov prvak Conor McGregor je objavio video sparinga s boksačkim šampionom Chrisom van Heerdenom. Snimka je pokazala da se Irac može nositi s ovim Južnoafrikancem i da je u sparingu bio prilično ravnopravan.
 

 
No, nešto kasnije se oglasio i sam Van Heerden povrijeđenog ponosa tvrdeći da se radilo o manipuliranom videu koji je montiran na način da pokaže kako je Conor bio bolji nego što je to zaista bio slučaj. Boksač je i preko Twittera priprijetio da posjeduje snimku koja bi "sve šokirala". Svoje tvitove je izbrisao nešto kasnije uz riječi: "Nakon dobro prospavane noći zbog svih vas sam se zamislio. Ispričavam se zbog svojih tweetova, trebao sam to zadržati za sebe. Na kraju krajeva, Conor je meni učinio uslugu. Žao mi je." Južnoafrikanac se na ovakav potez odlučio i zbog reakcije dijela fanova koji su njegov prvotni tvit smatrali neprimjerenim.
 
No, video je ipak ovih dana isplivao u javnost i zaista ne izgleda previše dobro za McGregora, ali niti za njegove šanse u eventualnom dvoboju s Mayweatherom jr-om.
 

 

Pročitajte više