LIGE PETICE

PSG razbio Lille 7:1. Neymar zabio dva gola i namjestio tri. Hat-trick Mbappea

Foto: EPA

PSG JE u utakmici 2. kola francuske Ligue 1 potpuno demolirao Lille, i to kao gost. Već do poluvremena je bilo 4:0 i bilo je jasno kako domaća momčad u ovom dvoboju nema šanse doći ni do boda. Ipak, PSG nije stao u drugom dijelu, već je zabio još tri gola i potvrdio veliku pobjedu.

Golijada je počela već nakon osam sekundi, kada je Kylian Mbappe postigao jedan od najbržih pogodaka u povijesti nogometa, a asistencija je upisana Lionelu Messiju. Upravo se Messi u 27. minuti upisao kao strijelac drugog gola, a njemu je asistirao Nuno Mendes. 

Totalna dominacija PSG-a

Treći pogodak zabio je Achraf Hakimi u 39. minuti, a namjestio mu ga je Neymar koji je četiri minute kasnije zabio za konačnih 4:0 u prvom poluvremenu. U drugom dijelu je prošlo samo sedam minuta kada je Hakimi uzvratio Neymaru za raniju asistenciju istom mjerom pa je PSG povećao na 5:0.

Počasni gol Lillea u 54. minuti je postigao Jonathan Bamba, a onda je u 66. minuti Neymar uposlio Mbappea za njegov drugi gol u susretu. Ista kombinacija donijela je i sedmi gol PSG-a u 87. minuti te konačnu ocjenu 10 za Neymara prema Sofascoreu.

Pročitajte više