SMRT ĐORĐA BALAŠEVIĆA

Rađa se od Balaševića oprostio dirljivom objavom. Oglasila se i dva imena HNL-a

Screenshot: Instagram

DANAS je u 68. godini preminuo legendarni kantautor Đorđe Balašević. Umro je u Infektivnoj klinci u koju je primljen zbog upale pluća.

Desetak dana se liječio od kuće, a onda su se simptomi pogoršali pa je prebačen u bolnicu iz koje se, na žalost obitelji i obožavatelja, nikad neće vratiti.

Balaševićev odlazak pogodio je i brojne sportaše, sportske djelatnike i klubove pa su se od njega oprostili prikladnim objavama na društvenim mrežama.

"Tužan dan. Pretužan. Jedan od najvećih umjetnika svih vremena. Tako jedan dobar lik koji je čitav život širio dobro oko sebe. Čast mi je bila poznavati te. Počivao u miru Đole, iako takvi kao ti nikada ne umiru. Ne mogu i da hoće", napisao je legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa u svojoj objavi na Instagramu.

Tuga i u HNL-u

Od Balaševića su se oprostila i dva poznata imena iz domaćeg nogometa, legendarni HNL-ov trener Samir Toplak i predsjednik Gorice Nenad Črnko. 

"Hvala ti za svaki stih, za svaku riječ, za ljubav koju si širio. R.I.P. veliki čovječe", napisao je Toplak, a nešto rječitiji bio je predsjednik Gorice.

"Tvoje pjesme i stihovi nikad neće nestati... Postoji plan da te anđeli ukradu il' bar na čas, da te vrate među njih, jer nekad nebo pravi veliku baladu i traži rimu za glavni stih...

Počivaj u miru...", napisao je Črnko. 

Pročitajte više