Koronavirus u sportu

Rakitić snimio videoporuku, ovo vam poručuje oko pandemije koronavirusa

Screenshot (Twitter)

I BARCELONINI nogometaši uključili su se u akciju sportaša #StayAtHome kojom žele poručiti ljudima da ostanu u kućama tijekom pandemije koronavirusa te ne izlažu sebe i bližnje mogućnosti zaraze. 

"Ja sam Ivan Rakitić i želim vam poslati poruku iz svoje kuće. Mislim da je jako bitno slijediti upute koje dobivamo, mislim da svi trebamo ostati kod kuće i iskoristiti to vrijeme za obiteljske aktivnosti. Moramo raditi i misliti na druge stvari te vjerovati ljudima koji brinu o nama. Perite ruke dobro, izbjegavajte kontakte s drugim ljudima i zajedno ćemo prebroditi ovo. Hvala i pozdrav", poruka je koju je Ivan Rakitić snimio na španjolskom jeziku. 

Ranije je nešto slično poručio njegov nekadašnji suigrač iz reprezentacije Mario Mandžukić.

"Suosjećam sa svima koje je pogodila aktualna pandemija i želim zaraženima brz oporavak. Velika podrška svim doktorima, medicinskim sestrama i svima koji naporno rade i riskiraju svoje zdravlje za sve nas. Svim srcem se nadam da će nam se svima život uskoro vratiti u normalu. Do tada, budimo pametni i odgovorni, slijedimo upute nadležnih službi koje su pokazale da znaju što rade. Pazite na sebe i bližnje", napisao je Mandžukić na društvenim mrežama.

Pročitajte više