SUPERSPORT HNL

Reakcije na Fejsu nakon kiksa Dinama: A rugaju se Hajduku...

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO je između dviju utakmica trećeg pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Ludogorca kiksao u SuperSport HNL-u. Iako je trener zagrebačkog sastava Ante Čačić odabrao gotovo najboljih 11, fantastični Varaždin pred sedam tisuća navijača na svojem stadionu osvojio je bod odigravši 1:1.

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela za vodstvo gostiju zabio je Dario Špikić, dok je konačni rezultat u 63. minuti postavio Michele Šego, bivši igrač Hajduka. Mogao je Varaždin i do sva tri boda, no golman Dinama Dominik Livaković bio je spreman za njihove pokušaje.

Nakon tri pobjede i maksimalnog učinka u tri početna kola, Dinamo je prvi put ostao bez pobjede u domaćem prvenstvu. Navijači, naravno, nisu zadovoljni takvim ishodom. "Varaždin izgubio dva boda večeras", napisala je jedna osoba na Facebooku. "A rugaju se Hajduku, ne valja se rugati drugima", piše drugi.

"Petković i Mišić imaju status kao Mbappe i Modrić"

"Jedino što je trener dobro napravio danas je vlastiti styling. Ovakve utakmice obično Ademi izvlači, no danas je prekasno ušao. Postonjski zaslužuje puno jači klub. Petković i Mišić imaju status kao Mbappe i Modrić", piše jedan od navijača na službenom Facebooku Dinama.

"Sad čekam one 'optimiste' s 'Čačić je dobar jer ima rezultat'. Čovjek ima 67 godina, pregazilo ga je vrijeme i nogometno razmišljanje. Neka ide više u penziju. Love ima, unuke ima, neka uživa i prepusti Dinamo nekome kome je do Dinama stalo", smatra još jedan od pratitelja zagrebačkog kluba.

"Plavi su i dalje neporaženi ove sezone, haha. Odmah opravdati ovaj x da se ne kritizira stručnjak na klupi", stoji u komentarima. Podsjetimo, Dinamo u utorak na Maksimiru igra uzvratni susret kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Ludogorca. U prvoj utakmici odigranoj u Bugarskoj pobijedio je 2:1.

Pročitajte više