TRANSFERI

Real i Barca love zvijezdu Tottenhama: "Uskoro bi mogao štrajkati poput Modrića"

Foto: Getty Images / Guliver Image

JEDAN od najtraženijih nogometaša na tržištu je Christian Eriksen. Zvijezda Tottenhama na meti je Real Madrida i Barcelone koji ga žele vidjeti u svojim redovima. Danac ima ugovor s londonskim klubom do ljeta 2020. godine i ako ne potpiše novi mogao bi otići za puno manje novca.

Zato Tottenham sve čini kako bi potpisao novi ugovor s njim. U klubu tvrde da ga žele zadržati, a ne samo potpisati novi ugovor kako bi ga prodali za što više milijuna.

"Ponudili su mu dvostruko veću plaću od one koje danas ima, pa mu je na stolu čak 140.000 funti tjedno", piše Daily Mail.

Međutim, problem je što 26-godišnji ofenzivac ne želi propustiti priliku karijere i navodno je spreman na bojkot kako bi ga pustili...

"Uskoro možemo očekivati štrajk baš kao kad je Modrić zahtijevao transfer u Real, jer je svjestan interesa najvećih klubova za njega", navodi Daily Mail.

Podsjetimo, Eriksen je prije pet i pol godina stigao u Tottenham iz Ajaxa za svega 12 milijuna eura. Do danas je odigrao 251 utakmicu, uz 62 gola i 78 asistencija.

Njegova cijena procjenjuje se između 80 i 100 milijuna eura, a sigurno da to ne bi trebao biti problem Realu i Barci kako u borbi za danskog kapitalca. 

Pročitajte više