LIGE PETICE

Real ima novih problema s Hazardom, nije se vratio u Madrid poslije Lige nacija

Foto: EPA

EDEN HAZARD opet ljuti čelnike Reala. Belgijski superstar nije se vratio u Madrid nakon utakmica Lige nacija.

Hazard u dvije utakmice nije odigrao ni minute iako je izbornik Roberto Martinez najavio da će igrati barem u jednoj. Njegov suigrač Thibaut Courtois vratio se u Španjolsku nakon pobjede u Kopenhagenu protiv Danske, no Hazard to nije htio učiniti, iako tri dana kasnije nije zaigrao ni u Bruxellesu protiv Islanda.

Real prvenstvo otvara 20. rujna u gostima kod Real Sociedada.

Real je za Hazarda dao puno više nego što je objavljeno

Podsjetimo i da su belgijski mediji nedavno plasirali informaciju kako je Real prošlog ljeta Chelseaju platio 160 milijuna eura za Hazarda, a ne 100 milijuna, kako se mislilo.

To je otkriveno zahvaljujući tamošnjem niželigašu Tubizeu, koji ima pravo na 0,5 posto od transfera jer je Hazard u tom klubu igrao kao 12-godišnjak i 13-godišnjak. Tubizeu pripada 800 tisuća eura, a to znači da je Real ukupno platio Hazarda 160 milijuna eura.

Time je uvjerljivo najskuplji nogometaš u povijesti kluba. Gareth Bale plaćen je 101 milijun eura, Cristiano Ronaldo 94 milijuna, Zinedine Zidane 77, James Rodriguez 75...

Hazard je u prvoj sezoni u Madridu zabio jedan jedini pogodak u 22 nastupa, ali i sudjelovao u osvajanju španjolskog prvenstva.

Pročitajte više