Rebić mijenja klub nakon tri godine? Milan već pronašao zamjenu

Foto: EPA

HRVATSKI nogometaš Ante Rebić mogao bi napustiti Milan u ovom prijelaznom roku, piše La Gazzetta dello Sport. Talijanski medij navodi kako trener milanskog kluba Stefano Pioli ne vidi poziciju za Rebića te bi ga klub prodao ako dođe ponuda od oko deset milijuna eura.

Rebić ima 29 godina, a u Milan je došao 2020. iz Eintracht Frankfurta. Ugovor s Milanom vrijedi mu do 2025. godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 13 milijuna eura. Ove sezone je u 14 nastupa postigao tri i asistirao za dva gola, dok je ukupno u dresu Milana odradio 106 utakmica, postigavši 29 golova kojima je dodao 17 asistencija.

Ziyech umjesto Rebića

La Gazzetta tvrdi kako bi ga Milan prodao s ciljem prikupljanja novca za igrača kojeg je želio ljetos, a to je Marokanac Hakim Ziyech, o čijem se odlasku iz Chelseaja već pisalo jer nije u prvom planu londonskog kluba.

Ziyechov ugovor s Chelseajem, u koji je također stigao 2020. godine iz Ajaxa za 40 milijuna eura, vrijedi do 2025. godine. Prema podacima Transfermarkta, 29-godišnji marokanski krilni igrač vrijedi 20 milijuna eura.

Pročitajte više