Redknapp: Tražimo napadača, ali nemamo 35 milijuna funti

MENADŽER Tottenhama Harry Redknapp već u glavi slaže igračku križaljku za sljedeću sezonu. Cilj mu je zadržati najveće zvijezde u momčadi i dovesti pojačanja u vrhu napada.

Već ranije je Redknapp rekao da igrači poput Luke Modrića, Garetha Balea i Rafaela van der Vaarta spadaju u kategoriju "nezamjenjivi", dok se o ostalima može razgovarati. Ove sezone strateg Spursa ne može biti zadovoljan učinkom napadačke linije budući da su Jermain Defoe, Peter Crouch i Roman Pavljučenko zajedno postigli tek 15 premierligaških golova.

"To je jedna od onih godina. U normalnim okolnostima samo Defoe postigao bi dosad već 18 golova. Ove godine nije ih zabio, a Crouchie je svoje golove zabio u Europi. A opet, i dalje smo u igri za Ligu prvaka iako napadači nisu zabili golove koje su trebali", kaže Redknapp.

U siječanjskom prijelaznom roku medijski se spominjalo da bi Tottenham mogli pojačati igrači poput Diega Forlana, Giuseppea Rossija ili Sergija Agüera, ali na kraju nitko od njih nije stigao.

"Ako mogu, doveo bih napadača. Ali njih je teško naći. Prošle godine probali smo dovesti Rossija, ali odjednom mu je cijana skočila na 35 milijuna funti. Tražimo napadače, ali ne one od 35 milijuna funti, njih si ne možemo priuštiti."

Pročitajte više